WEB Bonaire neemt betaal kantoor te Rincon over van Belastingdienst

Per 1 september 2013 zal het Belastingkantoortje in Rincon haar deuren sluiten. WEB Bonaire zal vanaf die datum de dienstverlening overnemen, zodat de mensen van Rincon hun betalingen aan WEB Bonaire ook daarna in Rincon kunnen blijven doen.

Het Belastingkantoor te Rincon fungeerde tot nu toe als een bijkantoor van B/CN, waar de inwoners van Rincon met name betalingen aan OLB, WEB en Telbo konden doen. Doordat de afgelopen jaren gebleken is dat slechts een klein deel van de betalingen zijn ten behoeve van de Belastingdienst, is in onderling overleg besloten dat WEB Bonaire per 1 september a.s. de verantwoordelijkheid van dit bijkantoortje overneemt.

De openingstijden die WEB Bonaire zal hanteren vanaf 1 september zijn van 08:00-12:00 uur en van 13:00 tot en met 15:00 uur van maandag tot en met vrijdag in de eerste en de laatste week van de maand. Het is de intentie van WEB Bonaire om de openingstijden geleidelijk aan uit te breiden. Deze openingstijden en dienstverlening zijn van tijdelijke aard. WEB Bonaire zal deze in januari 2014 uitbreiden. Er komt dan ook een balie voor de verschillende diensten.

De dienstverlening van WEB Bonaire bestaat uit het innen van betalingen aan WEB Bonaire en in de toekomst de verkoop van de Pagabon tokens. Het is de intentie van WEB Bonaire om binnenkort ook de diensten van TELBO en OLB aan te gaan bieden. Hierover is nog overleg gaande.