Waarderingsdag voor RCN medewerkers

Vandaag, 10-10-2012, bestaat Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) twee jaar. Daarom heeft RCN vandaag uitgeroepen tot Appreciation Day! Het doel van deze dag is om alle Rijksambtenaren die werkzaam zijn in Caribisch Nederland duidelijk te maken dat hun werk en inspanning gewaardeerd wordt door de collega’s met wie ze direct of indirect werken.

Sinds 10-10-10 organiseert de Rijksdienst Caribisch Nederland elk jaar opnieuw een activiteit voor de werknemers van deze organisatie.
10-10-10 werd op alle drie de eilanden gevierd met de hele bevolking. Voor Op 10-10-11 werd er een teambuilding activiteit georganiseerd voor alle werknemers van de RCN-centraal, zodat deze groep kennis met elkaar kon maken.

Dit jaar kunnen RCN medewerkers elkaar digitale waarderingskaarten sturen. Ook zijn er hard-copy waarderingskaarten ontworpen die collega’s onderling aan elkaar kunnen geven. Tevens krijgt elke Rijksambtenaar een cadeautje als blijk van waardering.

Sybren van Dam (RCN-directeur):” Op 10-10-12 bestaat RCN twee jaar. Een mooi moment om de werknemers te bedanken voor hun inzet en waardering uit te spreken voor het feit dat zij zich blijven inzetten voor de toekomst van Saba, Sint Eustatius en Bonaire. Dank voor jullie bijdrage aan de realisatie van ons gezamenlijk doel; samen bouwen aan de toekomst van Caribisch Nederland.”