Voetbalhelden Rob Witschge en Andre Ooijer: BONAIRE is fantastisch!

Tijdens een voetbalkliniek die vandaag en gisteren op Bonaire wordt gehouden, bezoeken de wereldberoemde voetbalspelers Andre Ooyer en Rob Witschge Bonaire. Beide voetballers zijn overdonderd door de pracht van dit paradijselijk stukje Nederland in de Caribean.

Beide spelers maken deel uit van een Voetbal Clinic die de Bonaireaanse gedeputeerde James Kroon naar Bonaire gehaald heeft. Tijdens de eerste dag kregen Bonaireaanse trainers een voetbalclinic, werden twee Bonaireanen die zich sinds buitenverdienstelijk hebben ingezet voor voetbal op Bonaire onderscheiden met een award van Witschge en werden er voetballen gratis uitgedeeld. De dag werd op een muzikale en swingende wijze afgerond tijdens een zeer gezellig LIVE-event bij Eden Beach. Hier traden de Foyan Boys en Rincon Boys op en belangstellenden konden met de voetballers een balletje trappen, op de foto, een handtekening krijgen of zelfs dansen.

Zowel Witschge alsook Ooijer zeiden “het fantastisch te vinden op Bonaire.” Witschge gaf zelfs aan dat “ik kom graag terug om nog een Voetbal Clinic te geven of om voetbaltalentjes te scouten als ik daarvoor gevraagd word”. Beide heren waren niet alleen onder de indruk van de mooie ongerepte natuur van Bonaire, maar ook van de warme en gastvriendelijke mensen. Ooijer vertelde “ik ben zeer vereerd dat er gewoon zo’n 150 man afkomen op dit Happy Hour om ons te ontmoeten, het is gewoon fantastisch om met deze Bonaireaanse mensen te kunnen praten en dansen!”.

In eerste instantie werden op de tweede dag zo’n 60 kinderen tijdens de Voetbalclinic verwacht, echter recente cijfers berichten dat er zeker 200 kinderen meedoen.