Vermiste man

Op donderdag 23 mei rond 14.00 uur kreeg de politie meldkamer een telefonische melding van het personeel van Divi Divi Diveshop dat zij een dinky (kleine open boot) met een persoon erin naar de pier aan het brengen waren. De persoon in deze dinky, een man met de initialen O.T.B., geboren te Curaçao in 1965, meldde dat er nog een man -met de initialen R.A.- in de boot had gezeten maar dat hij in zee was gevallen ongeveer 500 meter van de pier van Divi Flamingo vandaan. Men had gezien dat de man nog naar de kant probeerde te zwemmen, maar er is daarna niets meer van hem vernomen.

Hulp
De politie heeft o.a. Brandweer, Kustwacht en Havenmeester in kennisgesteld. Tevens zijn er verzoeken uitgegaan naar verschillende dive shops met de vraag of het personeel en/of duikers in de omgeving uit willen kijken naar de vermiste man.

Ontnuchtering
De persoon die in de dinky zat (O.T.B.) was dronken en  is door de politie aangehouden ter ontnuchtering en naar het politiebureau Playa overgebracht. Aldaar is betrokkene onderzocht door een arts en ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.