Vanaf 18 februari kunt u voor uw motorrijtuigenbelasting betalen en nieuwe nummerplaten ophalen

Vanaf 18 februari 2013 kunt u uw motorrijtuigenbelasting bij het belastingkantoor in het Centrum Gebied Kralendijk tijdens kantooruren betalen.

De overheid heeft een nieuw ontwerp voor de nummerplaten laten maken, die uiteindelijk een mooie creatie is geworden. Door logistieke en veiligheid motieven is het helaas niet mogelijk om de nummerplaten bij het belastingkantoor uit te reiken. Men dient met het betalingsbewijs van de motorrijtuigenbelasting en een identiteitsbewijs van de persoon die de nummerplaten komt ophalen de nummerplaten bij het oude LTS gebouw aan de J.A. Abraham Boulevard op te halen. Onze excuses voor het ongemak.

Voor elk type motorvoertuig is er een prijs bepaald. Het is mogelijk voor een halfjaar of voor het hele jaar de belasting te betalen. Bij het betalen voor het hele jaar ontvangt men naast de nummerplaten óók een sticker; bij betaling voor een halfjaar krijgt u alleen de nummerplaten. Houd er rekening mee dat het belastingkantoor meedoet aan de afrondingsmogelijkheid die de banken sinds oktober 2012 aanbieden voor het contant betalen. Dit om het makkelijker en goedkoper voor zowel de bedrijven als de banken te maken.