TUI Fly in de winter vaker van Schiphol naar Bonaire

TUI zet haar Dreamliner deze winter vaker in naar de bestemming Bonaire. Volgens TUI is het toerisme op Bonaire booming. TUI: “Onlangs maakte Tourism Corporation Bonaire bekend dat in het eerste half jaar van 2017 de aankomsten per vliegtuig uit de belangrijkste Europese en Noord-Amerikaanse markten met 8 procent zijn gestegen ten opzichte vorig jaar. Ook uit de boekingscijfers van TUI blijkt de populariteit van dit Caribische eiland”.

Uit de boekingscijfers van TUI blijkt dat er ten opzichte van vorig jaar vijftien procent meer pakketreizen naar Bonaire worden geboekt. Vanwege de populariteit wordt het hotelaanbod uitgebreid en komt er in de winter een vlucht per week bij. 

De Dreamliner van TUI fly vliegt vanaf 1 november vier keer per week op Bonaire, altijd in combinatie met Curaçao of Aruba. TUI fly vliegt dan op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag naar Bonaire. Tot 1 november wordt de Dreamliner ingezet op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

De vertrekkende vluchten vliegen op de woensdag en zaterdag de route Amsterdam – Bonaire – Curaçao of Aruba. Terugkomend op dinsdag of vrijdag is de vliegroute Curaçao of Aruba – Bonaire – Amsterdam. Het is dus mogelijk heen en terug non-stop naar en van Bonaire te vliegen.