Tourism Corporation Bonaire maakt de winnaars van de Bonaire fotowedstrijd bekend

1er-lugar-top-sideOp maandag 12 december eindigde de derde editie van de Bonaire Photo Contest met succes. De wedstrijd vond plaats van 5 september tot 15 november 2016. Het was een moeilijke taak voor zowel de internationale als lokale jury om de zes winnende foto’s te kiezen, aangezien dat alle 694 foto’s echt uitzonderlijk waren. Deze editie had deelnemers uit vele landen over de hele wereld. De zes gelukkige winnaars zijn: twee uit Brazilië, 1 uit Oostenrijk, Venezuela, Canada en Verenigde Staten.

De grote vernieuwing van de fotowedstrijd dit jaar was “Friends in network” en het stimuleerde het evenement naar een hoger niveau. De wedstrijd had een paneel van jury en een paneel van “network audiences”. Voor een week was de Bonaire sociale media een geweldig platform voor deelnemers om“likes” uit te wisselen en om meer punten te krijgen op de geclassificeerde foto’s voordat de jury de winnaars selecteerden.

Alle bezoekers die in 2016 naar Bonaire kwamen werden uitgenodigd om deel te nemen aan de wedstrijd, en ook de bezoekers die in 2014 en 2015 op het eiland verbleven. Fotografen konden deelnemen met hun beste foto’s in twee unieke categorieën: onderwater en bovenzijde met prijzen voor de 1e, 2e en 3e plaats van de sponsors Buddy Dive, Eden Beach, Bellafonte, SunRentals en Roadrunners.

Wij danken de internationale en lokale jury op Bonaire voor hun goede werk. TCB Latijns-Amerika is extra dankbaar aan onze sponsors op het eiland voor het mogelijk maken van dit evenement, die veel deelnemers aantrok.

Geniet van de winnende foto’s geplaatst op de officiële website www.Bonairephotocontest.com, ook op Facebook en Instagram @Turismobonaire. Proficiat aan de 2016 winnaars!