Tijdelijke uitbreiding Justitiële Inrichting Caribisch Nederland (JICN)

Achttien nieuwe cellen
De JICN locatie Bonaire heeft op dit moment 76 detentieplaatsen. Binnen een paar jaar wordt er een nieuwe justitiële inrichting gebouwd op Plantashi Aruba die plaats zal bieden aan 96 gedetineerden. Vooruitlopend op de nieuwbouw gaat de JICN op de huidige locatie uitbreiden. In 2015 moet de justitiële inrichting weg uit het centrumgebied en zal het gebouw op de nieuwe locatie in gebruik worden genomen.

40 nieuwe medewerkers
Door deze capaciteitsuitbreiding heeft de justitiële inrichting ook meer personeel nodig. Daarom staat de JICN op vrijdag 27 april van 18.00 tot 21.00 met een stand op het Wilhelminaplein tijdens Taste of Bonaire.
Daar wordt informatie gegevens over werken in de justitiële inrichting.
Er zijn o.a. vacatures voor complexbeveiligers en penitentiair inrichtingswerkers (PIW-ers). Ook is er een informatiestand tijdens Dia di Rincon. Tussen 11.00 en 15.00 uur zijn belangstellenden daar van harte welkom.

Heb jij het talent? Dan hebben wij de baan!
Geïnteresseerden in een functie bij JICN kunnen langskomen bij de stand op 27 april tijdens Taste of Bonaire of op Dia di Rincon. Medewerkers en leden van de directie van JICN en personeelsadviseurs, geven informatie over carrièremogelijkheden bij de justitiële inrichting. Ook is er gelegenheid om direct te solliciteren. Naast informatie over banen en carrièremogelijkheden is er ook muziek, prijzen en een leuke sfeer.