Tien jaar NGO Platform

Het NGO Platform Bonaire herinnert graag al haar lidorganisaties er aan dat aanstaande vrijdag 7 december de algemene ledenvergadering plaatsvindt, waar het jaar op een feestelijke wijze zal worden afgesloten. Op vrijdag 7 december 2012 is er tussen 17.30 en 19.30 uur een bijeenkomst voor NGO’s in de stijl van een Happy Hour in de zaal van Club Vitesse.

Die avond viert NGO Platform haar 10-jarig bestaan en zal mevrouw Fanny Emerenciana geëerd worden, die onlangs op 82-jarige leeftijd ontslag heeft genomen als bestuurslid. Ook alle andere vrijwilligers worden in het zonnetje gezet in verband met de Internationale dag van de Vrijwilliger, dus er is reden genoeg om de leden te verwennen met verschillende hapjes en drankjes!

Tijdens de twee uur durende bijeenkomst zal er veel gelegenheid zijn voor de organisaties om onderling contact te leggen en ideeën uit te wisselen. De agendapunten zullen zo kort mogelijk gehouden worden en zoveel mogelijk informatie zal ter inzage op tafel liggen. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn: highlights van de afgelopen 10 jaar, BON DOET 2013, het jaarverslag en er zijn vacatures voor penningmeester en vertegenwoordiger voor de sector Sport en Recreatie in het bestuur van NGO Platform. Voor meer informatie kan men contact opnemen met het NGO Platform kantoor op 717-2366.

NGO Platform hoopt dat zoveel mogelijk NGO’s aanwezig zullen zijn op 7 december. NGO’s die nog geen lid zijn van NGO Platform zijn ook welkom.