TCB organiseert seminar ‘Bonaire, The Green Destination’

TCB organiseert een Seminar met als onderwerp ‘Bonaire, The Green Destination’ aanstaande donderdag 26 oktober 2017 bij Plaza Resort Bonaire.
Dit seminar wordt in nauwe samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken georganiseerd. Doel van het seminar is om samen met alle relevante private en publieke stakeholders te bepalen wat zij al doen en nog willen en kunnen doen om van Bonaire “The Green Tourist Destination” te maken.

Een eerste stap in die richting is gemaakt in 2016 toen Bonaire de zilveren Quality Coast Award in ontvangst mocht nemen. Dit award is toegekend door Green Destinations die tijdens dit seminar een belangrijke bijdrage zal leveren. Zij zullen belangrijke facetten en ontwikkelingen van duurzaamheid en aanbevolen duurzame economische groeimogelijkheden voor Bonaire verder toelichten.

Andere sprekers op het seminar zijn onder andere vertegenwoordigers van stakeholders en experts die uitgaande van hun eigen organisatie, werkveld of expertise een overzicht zullen schetsen van de huidige stand van zaken en de geplande ontwikkelingen en doelstellingen op het gebied van een duurzame economische ontwikkeling voor de korte termijn.

TCB wil met het seminar relevante stakeholders uitdagen om wat vandaag al kan ook al toe te passen en tezamen de doelstellingen voor de komende 1 á 2 jaar te bepalen en te realiseren. Dit alles voor ‘Bonaire, The Green Destination’. Rechtstreeks beelden van het seminar zal via de Facebookpagina van Tourism Corporation Bonaire te zien zijn.

Er is ruimte voor 125 deelnemers, heeft u interesse om deel te nemen stuur een e-mail naar marketing@tourismbonaire.com of volg het live on Facebook @TourismCorporationBonaire. TCB wilt de volgende bedrijven en organisaties bedanken die een bijdrage hebben gegeven om dit seminar mogelijk te maken: Selibon, Telbo, Plaza Beach Resort en Ministerie van Economische Zaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *