Stickeractie “Nos ta Biba di Naturalesa”

De organisaties achter “Nos ta Biba di Naturalesa”, verlengen de stickeractie die tijdens de Bonaire Regatta is gehouden tot eind november. Plak de actiesticker “Nos ta Biba di Naturalesa” op je auto, maak er een foto van en maak kans op een mooie prijs.

De actie is bedoeld om meer bekendheid te geven aan projecten voor een betere leefomgeving en natuur op ons eiland. Het openbaar lichaam Bonaire en lokale organisaties bundelen hierin hun krachten.

Stickers zijn verkrijgbaar aan de loketten van de directe Ruimte en Ontwikkeling, Selibon N.V., WEB N.V. en STINAPA Bonaire. Bij WEB Bonaire zijn de stickers verkrijgbaar in de wachthal en van 30 oktober t/m 10 november bij het WEB-kantoor in Rincon.

Plak de sticker op je auto, maak een foto waarop ook het nummerbord te zien is en stuur de foto naar: info@selibon.com Vergeet niet onze Facebookpagina @NTBDN te liken! Uit alle foto’s trekken we een winnaar. Je maakt kans op een weekendverblijf in Courtyard Mariott.

De organisaties achter “Nos ta Biba di Naturalesa” zijn: openbaar lichaam Bonaire, Selibon N.V., Water- en Energiebedrijf Bonaire N.V., STINAPA Bonaire, Sea Turtle Conservation Bonaire, Echo, Coral Restoration Foundation Bonaire, Wolfs Company, Wayaká Advies, Wild Conscience en Bonaire Agri & Aqua Business.

Meer informatie: www.bibadinaturalesa.com | Facebook @NTBDN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *