Rode Kruis Bonaire gaat tot vrijdag door met actie

Op maandag 11 september is het Rode Kruis Bonaire begonnen met het inzamelen van artikelen die in de eerste levensbehoeften voorzien om de slachtoffers van orkaan Irma op de Bovenwinden te helpen. Veel inwoners van Bonaire hebben gevolg gegeven aan de oproep en hun bijdrage geleverd. Het Rode Kruis Bonaire gaat tot en met vrijdag 15 september door met deze actie. Ze zijn elke dag van 18:00 u. tot 21:00 u. te vinden in de Sporthal aan de Kaya Amsterdam. Iedereen is welkom om artikelen die in de eerste levensbehoeften voorzien te brengen. U kunt ook een financiële donatie doen.

Het Rode Kruis Bonaire heeft ondertussen de mededeling binnen gekregen van de collega’s van het Rode Kruis Aruba om voorlopig geen kleding in te zamelen. De slachtoffers in de bovenwinden (st. Maarten) hebben geen dak boven hun hoofd en primarie levensbehoeften zoals water, voedsel, sanitaire voorzieningen en medicijnen is het belangrijkste dat men nu nodig heeft. Kleding wordt momenteel niet verdeeld onder de slachtoffers.

Men kan financiële steun aanbieden via het Rode Kruis Bonaire rekening MCB 41385602 met omschrijving “Hulp voor Bovenwinden”.