RCN en Openbaar Lichaam Saba houden vriendschappelijk volleyball toernooi

Komend weekend van 16 – 18 augustus is de Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN) samen met het Openbaar Lichaam Saba gastheer van een serie vriendschappelijke volleyball wedstrijden. De wedstrijden worden gehouden om de samenwerking tussen de ambtenaren van het openbaar lichaam en de rijksoverheid op een gezellige manier te stimuleren. Er zijn nog twee andere teams die mee zullen doen aan het toernooi dat aanvangt op vrijdagvond 19.00 uur bij het Peter L. Granger Auditorium in St. Johns.

Een aantal leden van het bestuurscollege en de eilandsraad zullen deel uitmaken van het “Saba Island Government Smashers Team”. Het RCN team heet de “RCN Strikers”. Het andere team bestaan uit medewerkers van de Saba Comprehensive School en het team “Saba All Stars” , bestaat uit veteranen van volleyball teams van het eiland.

RCN heeft een soortgelijk vriendschappelijk beach volleyball toernooi begin juni op Bonaire georganiseerd. Toen is besloten om op Saba en Sint Eustatius deze toernooien indoor te houden. De medewerkers van RCN en het openbaar lichaam Sint Eustatius zullen met twee teams tegen elkaar uitkomen op 29 en 31 augustus. Dit toernooi vindt plaats in het Earl Merkman Sports Auditorium bij het Cottage Ballpark.