Prins Bernhard Cultuurfonds stapt over op digitaal aanvraag systeem

Het Prins Bernhard Culturfonds Caribisch Gebied (PBCCG) ondersteunt al vanaf 1953 projecten op het gebied van cultuur, natuur en wetenschap, die georganiseerd worden op de 6 Nederlands Caribische eilanden. De tijd om over te gaan naar een digitaal aanvraag systeem heeft even op zich laten wachten maar dit moment is eindelijk aangebroken.

Vanaf 5 december 2016 moeten de subsidieaanvragen bij het PBCCG digitaal ingevuld en ingediend worden. Vanaf die dag kun je via de website een account aanmaken om je aanvragen digitaal in te dienen. Het digitale aanvraag systeem zal ervoor gaan zorgen dat aanvragers niet alleen sneller en efficiënter bediend kunnen worden, maar biedt tevens de mogelijkheid om het verloop van de aanvraagprocedure ter allen tijde volgen.

Voor aanvragers die ervoor kiezen en/of genoodzaakt zijn de aanvragen nog handmatig in te dienen, levert deze overstap geen problemen. Deze mogelijkheid blijft bestaan maar de behandeling zal iets langzamer verlopen in vergelijking met de digitale aanvragen.