Presentaties van handelsmissie naar Aruba op website KvK

De Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire heeft in juli jl. een succesvolle handelsmissie naar Aruba georganiseerd. Deze handelsmissie stond in het teken van het uitbouwen van de economische samenwerking en handelsbetrekkingen tussen Aruba en Bonaire.

Meer specifiek had de missie als doel het aantrekken van Arubaanse ondernemers en investeerders naar Bonaire alsmede de export van Bonairiaanse producten en diensten te bevorderen, de Arubaanse markt voor Bonairiaanse bedrijven en investeerders te openen en handel en economische samenwerking tussen Aruba en Bonaire te stimuleren.

In het kader hiervan deelt de Kamer van Koophandel mede dat ze de presentaties van de verschillende Arubaanse instellingen waaronder; TNO Caribbean, Aruba Investment Agency, Free Zone Aruba beschikbaar stelt voor geïnteresseerden.

Wilt u graag zaken doen met of op Aruba en zoekt u meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden dan kunt u de genoemde presentaties vanaf 11 september bezichtigen op de website www.bonairechamber.com of tijdens kantooruren een CD-rom met gewenste informatie afhalen te Kaya Grandi #67.