Presales DVD Proverbio TV show start op 1 oktober

Alles over spreekwoorden. Bonaire kan binnenkort ook thuis nagenieten van de drie bijzondere 1001Proverbio TV shows die begin maart op televisie te zien waren. De drie shows, waaraan meer dan 150 lagere school kinderen en leerkrachten van Bonaire meewerkten werd begin dit jaar opgenomen in een tijdelijke TV studio die speciaal voor dit evenement wordt gebouwd in de Bonaire Sporthal. Fundashon Bon Kousa werkt nu aan een schitterende DVD waarop naast de drie complete uitzendingen ook alle beeldmateriaal, toneelstukjes én de tekeningen van Henk Roozendaal te zien zijn.

De DVD met meer dan 3 uur filmmateriaal is bij voor-intekening te koop bij Addo’s Bookstore en de Flamingo boekwinkel in de Kaya Grandi. De speciale prijs van de DVD in de voorverkoop (tot 1 november) bedraagt $ 19,95. De DVD is ook verkrijgbaar via www.1001proverbio.org/DVD

Tussen 1 en 15 november zullen alle bestelde DVD’s worden geproduceerd en na 15 november zullen de DVD’s leverbaar zijn. De prijs na 15 november is $ 24,90. De opbrengst van deze DVD’s gebruikt Bon Kousa weer voor nieuwe projecten op het eiland.