Politieberichten

Bedrijfsongeval
Op vrijdag 10 mei omstreeks 09.38 uur werd de patrouille gedirigeerd naar het terrein van een bedrijf voor een bedrijfsongeval. Ter plaatse bleek dat een werknemer met zijn rechterbeen in een betonmolen die per ongeluk aangezet werd, was komen te vallen. Met de ambulance werd het slachtoffer naar het hospitaal vervoerd voor medische behandeling. Door de arbeidsinspectie zal een onderzoek naar de aard van het ongeval ingesteld worden.

Diefstal
Onbevoegden hebben in de periode gelegen tussen 9 mei en 10 mei vanuit een auto geparkeerd te Kaya Tanki ‘i Matrimonio verschillende onderdelen weggenomen.
De zaak is in onderzoek.

Diefstal koper
Aangifte werd gedaan van koper diefstal vanaf een terrein gelegen aan de E.E.G. Bulevar. In de afgelopen 3 weken hebben onbevoegden een 7 kilometer koper draad in stukken van 150 meter gesneden en deze weggenomen. De zaak is in onderzoek.
Gedurende de afgelopen week waren de dieven nogal actief. Er werd bij verschillende woningen ingebroken en goederen werden weggenomen. Woningen te Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot, Lagun Hill en Sabadeco Ridges kregen ongewenste bezoek.
Deze zaken zijn in onderzoek.

Diefstallen uit auto’s
Op zaterdag werd bij verschillende duikplaatsen, te weten Andrea 1, Hilma Hooker en Playa Lechi goederen door onbekenden vanuit daar geparkeerde auto’s weggenomen.
Onderzoek in deze volgt.

Diefstal motorrijtuigen
Op zaterdag tussen 04.00 uur en 09.00 uur werd een groene Toyota Corolla gekentekend B-9130 door onbevoegden van uit een tuin te Kaya Venus weggenomen.
Op zondag omstreeks 03.33 werd een zwarte, 5 –deurs Toyota Yaris met donkere glazen gekentekend B-8814 door onbevoegden vanaf de Bulevar Julio A. Abraham weggenomen. Later op de dag werd door de eigenaren doorgeven, dat zij de auto nabij een knoek te Seru Largu hadden aangetroffen. Verschillende motoronderdelen waren weggenomen.
Dezelfde dag, omstreeks 12.20 uur, werd een Toyota Yaris, bouwjaar 2008, gekentekend B-8795 die bij de Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot geparkeerd stond, door onbevoegden weggenomen. Later op de dag werd het motorrijtuig in een stukje bos te Kaminda Lagun aangetroffen.

Verkeersongeval
Zaterdag omstreeks 21.35 uur, werd de patrouille gedirigeerd naar De Bulevar Gobernador Nicolaas Debrot voor aan aanrijding met gewonde. Bleek dat de bestuurder die voor een motor reed, plotseling afremde om links af te slaan. Hierdoor raakte de bestuurster van de motor met deze in een slip en kwam daarbij te vallen. Zij had schaafwonden en verwond aan haar voorhoofd. Met de ambulance werd zij voor medische behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.