Politieberichten

Man mishandeld
Op zaterdag 9 november, rond 02:30 uur, ontving de politie een telefonische melding dat een man een andere man te voet achtervolgde op de Kaya Rincon. Toen de patrouillewagen op de locatie arriveerde, trof men een man op straat liggend naast een container met een bloedende wond aan zijn hoofd. Na een eerste onderzoek bleek dat een voor de politie nog onbekende man het slachtoffer (W.M, geboren in 1963) te voet achtervolgde. De verdachte gooide een steen die het slachtoffer aan zijn hoofd verwondde. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Hond bijt kind (2)
Op zaterdag 09 november, rond 12.50 uur, kreeg de politiemeldkamer een bericht dat op de Kaya Blenchi een hond een kind van twee jaar had gebeten. Er werd een patrouille naar het ziekenhuis gedirigeerd waar een kind van twee jaar door zijn ouders bij de afdeling spoedeisende hulp van de polikliniek was gebracht. Daar aangekomen had het kind ernstige beetwonden aan zijn linkerbeen: vijf beetwonden en een grote snijwond ter hoogte van zijn knie. Daarna werd met de eigenaar van de hond gesproken. Met toestemming van de officier van Justitie werd de hond in beslag genomen om te worden afgemaakt.

Scooterrijder gewond
Op zaterdag 09 november, omstreeks 14.50 uur, vond er op de kruising Kaya Pos di Amor/ Kaya Kanari een aanrijding met letsel plaats tussen een personenauto en een scooter. De bestuurder van de personenauto, die vanuit de Kaya Flamingo naar Kaya Kanari wilde, gaf geen voorrang aan de scooter, die op de Kaya Pos di Amor rechtdoor reed. De bestuurder van de scooter botste daarbij tegen de voorkant van de personenauto. De scooterrijder werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Gewapende overval
Op zaterdag 09 november, omstreeks 20.20 uur, kreeg de politie een melding dat er een overval had plaatsgevonden in een mini market gelegen aan de Kaya Monseigneur Nieuwindt. Twee volledig in het zwart geklede mannen waren de mini market binnengekomen en bedreigden de eigenaar en de medewerkers met een vuurwapen. Meer informatie volgt binnenkort.