Politieberichten

Aanhouding in verband met mishandeling
Op zaterdag 12 oktober, rond 03.30 uur, kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij was op de parkeerplaats in het centrumgebied. Een man was tegen zijn rug geschopt omdat hij de ruit van een auto zou hebben vernield. Het slachtoffer werd met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en kon na behandeling weer naar huis. De 22-jarige verdachte werd aangehouden en na verhoor heengezonden.

Aanhouding inzake huiselijk geweld
Op 12 oktober kreeg de politie om 20.15 uur een melding van huiselijk geweld tussen man en vrouw, waarbij de vrouw een wond aan haar gezicht had opgelopen. Zij is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. De 19-jarige verdachte, met initialen R.M., meldde zich de volgende dag aan het politiebureau waarna hij werd aangehouden en ingesloten.

Woninginbraken
Op 11 oktober is er tussen 13.00 en 15,30 uur, ingebroken in een woning aan de Kaya Kuarta. Onbekenden namen daar een laptop en een lasmachine mee. Op de Kaya Dominico Herrera werd een kluis met inhoud weggenomen. Later werd de kluis opengebroken en leeg teruggevonden in de mundi. Diefstal koper Op 11 oktober kreeg de politie melding van diefstal van koperen leiding. Ditmaal betrof het 15 meter waterleiding van een huis aan de Kaya Nikiboko Zuid. De bewoner heeft aangifte gedaan.

Diefstal scooter
In de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 oktober werd een scooter, die geparkeerd stond op Sabadeco Courts, door onbekenden weggenomen. Het betreft een blauw/zwart/witte Aquila 150T met het kenteken MF-936.

Mocht U informatie hebben over een voorval, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie: 7178000
U kunt ook anoniem de tiplijn van de politie bellen: 717 7251