Politieberichten

Aanhouding heterdaad
In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 september, omstreeks 01.30 uur, heeft een politiepatrouille bij een winkel aan de Kaya Industria een 51-jarige man aangehouden met initialen C.F.M. De man probeerde aldaar in te breken. Hij is aangehouden in verband met poging tot diefstal en overgebracht naar het politiebureau, alwaar hij later werd ingesloten.

Woninginbraken
Tussen 3 en 13 september is er ingebroken bij een woning aan de Kaya Korona. Door onbekenden werden een donkerblauwe laptop, een staande ventilator en een computerbeeldscherm gestolen. Op zondag 15 september, rond 02.45 uur, schrok de bewoonster van een woning aan de Kaya Dialma, wakker. Ze betrapte twee jongemannen die de woning hadden doorzocht. De daders namen de benen met twee telefoons en sieraden.

Diefstal scooter
Vrijdag 13 september werd vanaf de Kaya Amsterdam een zwarte scooter gestolen (originele kleur blauw) van het merk Kymco /Yup met het kenteken MF-998.

Mocht U informatie hebben over een voorval, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie: 7178000 U kunt ook anoniem de tiplijn van de politie bellen: 717 7251