Politieberichten

Aanhouding in verband met illegaal verblijf op Bonaire
In de ochtenduren omstreeks 11.00 uur, vrijdag 19 juli 2013, ter hoogte van een benzine station gelegen op de Kaya Industria, heeft de politie een aanhouding verricht. De man met initialen M.A.F van 30 jaar, geboren op Curaçao, is aangehouden wegens illegaal verblijf op Bonaire. Na zijn aanhouding werd de verdachte uitgezet naar Curaçao.

Diefstal
Op vrijdag 19 juli, omstreeks 11.50 uur, kreeg de politie een melding dat onbevoegden een linker achterruit van een personenauto hebben vernietigd die bij Karpata ter hoogte van een duikplaats geparkeerd stond, en hieruit een zwarte I-phone hebben gestolen.

Verkeerscontrole
Op vrijdag 19 juli 2013, tussen 21.00 uur en 24.00 uur, werd door de politie een verkeerscontrole gehouden op de Plaza Reina Wilhelmina ter hoogte van het kantoor van het Openbare Ministerie. Daar werden 24 motorrijtuigen gecontroleerd en werden 14 bekeuringen uitgeschreven wegens diverse verkeersovertredingen.
De politie zal doorgaan met de controles voor veilig verkeer op onze wegen.

Verkeersongeval
Op zaterdag 20 juli, rond 03.30 uur kreeg de politie een melding dat er een eenzijdige aanrijding met letsel had plaatsgevonden in de omgeving van Kaminda Onima. Een patrouille werd naar de melding gestuurd. Ter plaatse gekomen bleek dat de bestuurder van een auto de macht over het stuur had verloren en vervolgens over de kop sloeg, toen hij een ezeltje, die de rijbaan wilde oversteken, ging ontwijken. De bestuurder bloede vanuit zijn neus en mond. De bestuurder werd door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere medische behandeling

Aanhouding van een man terzake niet voldoen aan schorsingsvoorwaarden
Op zaterdag 20 juli in de middaguren werd een man, met de initialen N.E.M. van 54 jaar, aangehouden door de politie met toestemming van de officier van Justitie terzake niet voldoen aan schorsingsvoorwaarden. Direct na zijn aanhouding werd hij overgebracht naar het huis van bewaring.

Diefstal
Bij een discotheek gelegen aan de Kaya Grandi, werd een zwart gekleurde telefoon BlackBerry Bold touch 9930 meegenomen.

Mocht u meer informatie hebben over deze voorvallen, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie: 717-8000
U kunt ook anoniem de tiplijn van de politie bellen:717-7251