Open dag van Stinapa goed bezocht

Stinapa gaf de bevolking van Bonaire afgelopen zondag de gelegenheid om te genieten van de mooie beschermde gebieden in het nationaal park Washington Slagbaai. Zondag hebben in totaal 1.142 personen het park bezocht om samen met Stinapa te vieren dat het park reeds 43 jaar een beschermd gebied is. De groepen ESO en Tutifruti hebben voor muziek gezorgd en het publiek kon bij verschillende tenten eten en drinken kopen.
Groot en klein heeft deelgenomen aan de tours die onder begeleiding van Stinapa werden aangeboden. Ze hebben de Brandaris en Kasikunda beklommen en gewandeld in de Lagadishi Walking Trail. Veel kinderen hebben de kinderhoek bezocht waar de Junior Rangers belast waren met educatieve spelletjes. Ook hebben veel mensen Slagbaai bezocht. In totaal zijn 148 auto’s het park binnengegaan met 567 personen, terwijl 575 mensen bij de ingang zijn gebleven.
Stinapa bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan deze dag: alle medewerkers van Stinapa, SKAL, Mangazina di Rei, Damesclub Rinfa en Grupo Tutifruti.