Ontmoeting mogelijk met Eerste Kamerleden

Een delegatie van zeven woordvoerders van de vaste commissie* voor Koninkrijksrelaties van de Eerste Kamer** bezoekt Bonaire op 4 en 5 januari 2013 en wil je spreken!

Dit is de gelegenheid voor een persoonlijke ontmoeting waarbij je jouw ervaringen van de afgelopen jaren kunt delen en vragen kunt stellen.

Je bent daarom van harte uitgenodigd om in een informele sfeer van gedachten te komen wisselen op zaterdag 5 januari 2013 op de volgende locaties:

09.00 – 09.45 uur Fruteria Shely’s
10.00 – 10.45 uur Caribe Supermarket
11.00 – 11.45 uur Warehouse Supermarket
12.00 – 12.45 uur Top Supermarket

*Deze vaste commissie houdt zich bezig met de schriftelijke voorbereiding van wetsvoorstellen betreffende de Caribische delen van het Koninkrijk en rijks wetgeving. Tevens voert zij overleg over het beleid van de bewindspersonen verantwoordelijk voor Koninkrijksrelaties en onderhoudt zij contacten met volksvertegenwoordigers van Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Bonaire, Sint Eustatius en Saba, met name over de ervaringen sinds het ingaan van de nieuwe staatkundige structuur binnen het Koninkrijk. Doel van hun bezoek is om een groter aantal woordvoerders (fracties) in de Eerste Kamer in de gelegenheid te stellen zich ter plaatse te informeren over de politieke, sociaal-economische en maatschappelijke situatie.

**De belangrijkste taak van Eerste Kamerleden is het beoordelen van de kwaliteit van wetsvoorstellen, na de behandeling in de Tweede Kamer.