On-line Inschrijving open voor “11th MCB International Tennis Open 2013”

Gedurende de Paasweek van 28 maart tot en met 1 april aanstaande zal de 11e editie van het Internationale MCB Tennistoernooi 2013 plaatsvinden op Bonaire. Na alle succesvolle vorige edities, waarbij deelnemers vanuit alle windstreken naar Bonaire zijn gekomen, is ook dit jaar de organisatie van plan een sterk deelnemersveld bij elkaar te krijgen. Alle lokale vedettes doen mee, en gaan het opnemen tegen spelers uit onder andere Curacao, Aruba, VS, Suriname, Venezuela en Nederland. Voor de Heren Single ITN 2/3 is een totaal bedrag aan prijzengeld beschikbaar van $2200. Voor de winnaar ligt een MCB cheque klaar van $1000, en per ronde is er ronde geld beschikbaar voor de winnaars.

De hoofdsponsor van het toernooi is MCB Bonaire, co-sponsors zijn Littman’s Jewelers en Harbour Village Beach Club,. Het toernooi wil graag meer co-sponsors en “vrienden” voor het toernooi verwelkomen. Geinteresseerde bedrijven worden verzocht zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de Tournament Director ,Elisabeth Vos via e.vos@harbourvillage.com.

Het Harbour Village Tennis Center zal de hoofd locatie zijn voor dit grootste evenement van de omringende eilanden, waarbij ruim 125 deelnemers verwacht worden.Tevens zal gebruik gemaakt worden de banen bij Eddy’s, een van de omliggende tennisparken op Bonaire. De categorien zijn dit jaar: Heren Enkelspel, Dames Enkelspel, Heren Dubbelspel, Dames Dubbel spel en Gemengd Dubbelspel, in de speelsterkte klassen ITN 2/3, 4/5, 6/7 en 50+. Voor de inschaling naar speelsterktes van buitenlandse spelers wordt gebruik gemaakt van de ITF richtlijnen. De inschrijving is geopend en deelnemers kunnen voor het eerst inschrijven on-line via de link: http://toernooiklapper.nl/toernooi/DJBG14/

Tevens is het mogelijk inschrijfformulieren op te halen bij alle MCB vestigingen op Bonaire en bij de Tennis Clubs op het eiland. Inleveren van de inschrijfformulieren kan bij de wedstrijdleiding op het Harbour Village Tennis Center, dagelijks tussen 15.00 en 18.30. Tevens kan een inschrijfformulier aangevraagd worden per e-mail e.vos@harbourvillage.com. De inschrijving sluit op 10 maart of eerder indien het maximum aantal spelers bereikt is.

De hoofdlokatie van het toernooi is het Harbour Village Tennis Center, waar op donderdag 28 maart de registratie van de spelers begint om 12.00. De eerste wedstrijden gaan om deze avond de baan op. De meeste buitenlandse spelers komen aan op vrijdagochtend en zullen later die dag worden ingedeeld in het overvolle schema. De spelers zullen eerst in poules uitkomen, waarbij poule winnaars doorgaan naar de Maindraw. Alle deelnemers spelen dus meerdere wedstrijden. Het maximaal aantal categorien is twee per persoon.

De wedstrijdleiding doet een beroep op alle spelers zich op tijd in te schrijven zodat een
goed wedstrijdschema in elkaar gezet kan worden. Telefonische informatie en
inschrijving is mogelijk bij de wedstrijdleiding; Elisabeth Vos 599-7955225.