Nieuw management team voor MCB Bonaire

Na 45 jaar lang toegewijde dienst, en decennialang leiding te hebben gegeven aan Maduro & Curiel’s Bank Bonaire met ongekende passie, gaat het moment aanbreken dat de directeur, de heer Evert Piar van zijn pensioen gaat genieten. Hoewel de bank hem liever niet ziet gaan, en het bijzonder moeilijk is om hun held los te laten, kunnen zij het moment niet langer uitstellen. Ingaande 1 november 2012 gaat Piar met pensioen, en op diezelfde datum neemt een nieuw management team het stuur over bij Maduro & Curiel’s Bank (Bonaire) N.V.

Dit bekwame directie team zal onder leiding staan van de heer Leonard Domacassé als Directeur, en zal voorts bestaan uit de volgende personen:
– De heer Rudy Gomez als Deputy Managing Director belast met Risk, Veiligheid en Bescherming, Interne Controle, en Finance
– De heer Eithel Vriend als Assistant Managing Director, verantwoordelijk voor Retail Banking: Kasfilialen, Sales & Service, Bankkaarten en Beleggingen
– De heer Steve van Delden als Assistant Managing Director belast met Business Support: Banking Operations, IT en Administratieve eenheden (Shared Services)
– Mevrouw Ingrid Fenies als Assistant to Management belast met Juridische afdeling, Compliance, Marketing en Promotie
– De heer Dudley Wedervoort als Assistant to the Managing Director verantwoordelijk voor de Kredietafdeling.

Collega Steve van Delden is geen onbekende op Bonaire, en keert terug vanuit moederbedrijf MCB Curacao om het team van MCB Bonaire te komen versterken. Wij zijn erg verheugd dat Steve gekozen heeft om terug te komen naar het eiland waar hij een groot deel van zijn jeugd heeft doorgebracht, en zijn waardevolle bancaire kennis en ervaring die hij tijdens zijn lange carrière bij de MCB heeft opgedaan met zich meebrengt.

Tevens deelt MCB mee, dat mevrouw Orphaline Saleh, momenteel Assistant Managing Director Retail Banking en Marketing, besloten heeft een nieuwe uitdaging aan te gaan, en per 1 september aanstaande een andere carrière zal aanvangen. Orphaline is voor meer dan 18 jaar een waardevol lid van het team geweest, zeer toegewijd aan de groei en ontwikkeling van MCB met een hoog niveau van professionalisme, en zeer vriendelijk en zorgzaam voor haar collega’s, de cliënten en contacten, vooral degenen die dicht met haar werkten. Het management team samen met het hele personeel van MCB Bonaire wil nogmaals hun oprechte dank uitspreken voor alles wat ze ten bate van de bank en collega’s heeft gedaan, en wensen haar het allerbeste in haar toekomstige carrière.

Raad van Bestuur en Directie van Uw vertrouwensbank, Bo Banko Amigu, heeft er alle vertrouwen in, dat met de benoeming van het nieuwe Management Team, de aanvoering van de bank overgedragen wordt aan deskundige en toegewijde collega’s, die zullen garanderen dat de bank alle cliënten blijft dienen met dezelfde voortreffelijke en vooruitstrevende service dat men van MCB gewend is, samen bouwende aan de vooruitgang van onze geliefde Bonaire.