Met ingang van 15 april 2013 start de controle op motorrijtuigenbelasting

Met ingang van 15 april 2013 zal de controle op het betalen van de motorrijtuigenbelasting door de bevoegde autoriteiten van start gaan.

De personen die hun motorrijtuigenbelasting 2013 nog niet hebben voldaan worden dringend verzocht om dit zo spoedig mogelijk te verrichten bij het belastingkantoor in het Centrum Gebied Kralendijk tijdens kantooruren.

Men dient met het betalingsbewijs van de motorrijtuigenbelasting, een geldige verzekeringsbewijs van de motorrijtuig en een identiteitsbewijs van de persoon die de nummerplaten komt ophalen, de nummerplaten bij het oude LTS gebouw aan de J.A. Abraham Boulevard op te halen.

Voor elk type motorvoertuig is er een prijs bepaald. Het is mogelijk voor een halfjaar of voor het hele jaar de belasting te betalen. Betaling per kwartaal is alleen mogelijk indien kan worden aangetoond dat men in betreffend kwartaal houder is geworden van betreffend motorrijtuig.

Bij het betalen voor het hele jaar ontvangt men naast de nummerplaten óók een sticker; bij betaling voor een halfjaar krijgt u alleen de nummerplaten. Houd er rekening mee dat het belastingkantoor meedoet aan de afrondingsmogelijkheid die de banken sinds oktober 2012 aanbieden voor het contant betalen.