Medewerker en leidinggevende Bonhata van het eerste kwartaal

De prijsuitreiking aan de werknemer en de leidinggevende van het kwartaal onder het personeel van de Bonhata leden vond woensdag plaats bij Captain Don’s Habitat. De prijs voor werknemer van het eerste kwartaal ging naar Denise van der Ree van Telbo. De motivatie luidde: “Denise werkt op de IT-helpdesk van Telbo. Problemen met uw internetverbinding, uw MiTV decoder of wat dan ook, zij behandet het allemaal met nauwkeurigheid en toewijding. Zelfs als het langer dan verwacht duurt,houdt ze de opdrachtgever op de hoogte en up-to-date. Ze is een voorbeeld van hoe een gelukkig en goed werkende werknemer een echte aanwinst voor een bedrijf kan zijn”. Ook genomineerd in deze categorie waren Gwendolyne” Wendy” Winklaar van KonTiki Beach Bonaire en Almar Nicolaas van MCB Bonaire.

De prijs voor supervisor van het eerste kwartaal ging naar Yvonne Schultheiss van Samur Sailing Charters. De motivatie: “Yvonne is in staat om het beste van de Zwitserse gastvrijheid en nauwkeurigheid te combineren met de charme van het Caribisch gebied en de tropen. Naast het helpen van haar man Chris met het organiseren van de populaire zeiltochten, biedt ze ook aan toeristen een grote variëteit tours en excursies op het eiland. Ze is super vriendelijk en werkt altijd met een glimlach op haar gezicht”. Elske Lucia van MCB Bonaire was ook genomineerd voor deze prijs.
De winnaars strijden verder voor de BONHATA Employee en Supervisor van het Jaar Award, en krijgen de kans om genomineerd te worden voor de Caribbean Hotel and Tourism Association Awards.
BONHATA wil de genomineerden, de winnaars en hun werkgevers feliciteren met hun voorbeeldige werk.