Laatste week; laatste kans om mee te doen aan Fotowedstrijd “Dit is DE plek”

Wil je meedoen aan de fotowedstrijd “Dit is DE plek”, dan is deze week je laatste kans. Je kunt tot en met 13 oktober je foto van je favoriete plek uploaden op www.facebook.com/the.cn.expo.

Dit kan een foto zijn van het eiland waar je woont, maar ook van je familie, school, werk of huis. Waar het om gaat is het delen van de plek die je koestert; de plek waar je je fijn voelt en die een unieke betekenis voor jou heeft.

Sinds 2 september (toen de wedstrijd begon) zijn er al veel deelnemers van Bonaire, Sint Eustatius en Saba, die meedoen aan deze unieke fotowedstrijd. Maar we zien graag nog meer inzendingen tegemoet. Dus ga naar de website www.facebook.com/the.cn.expo en klik op de oranje ‘Dare to Share CN’ knop om je meest waardevolle moment in te zenden!

Heb je hulp nodig bij het aanleveren (uploaden) van je foto naar de desbetreffende Facebook pagina, dan kun je terecht bij je eigen toeristenbureau.

Wat kun je winnen?
Per eiland worden in drie leeftijdscategorieën drie winnaars geselecteerd, wat in totaal 27 winnende foto’s oplevert. De 9 eerste prijswinnaars winnen een bijzondere camera, de Lytro. Daarnaast worden ook de winnaars in de categorieën ‘The most popular’ en ‘The best of the best’ geselecteerd. Deze winnaars winnen behalve de Lytro fotocamera ook een vakantie naar Saba, Statia of Bonaire (naar keuze), die bestaat uit vliegticket voor 1 persoon en een hotelverblijf voor 1 week. De winnaar van ‘The most popular’ foto wordt bepaald door het aantal stemmen op Facebook. Iedereen kan via Facebook op de foto van zijn keuze stemmen. Bovendien krijgen alle winnaars hun foto op canvas.

Initiatief
‘Dit is dè plek’ is een initiatief van Rijksdienst Caribisch Nederland, die hierbij nauw samenwerkt met de toeristenbureaus en jongerenorganisaties van Bonaire, Sint Eustatius en Saba en het Comité 200 jaar Koninkrijk.
Op 16 november 2013 wordt op tegelijkertijd op Bonaire, Sint Eustatius en Saba een unieke en grensoverschrijdende fototentoonstelling geopend, waarop de winnende foto’s te zien zijn.