Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire als centrale aanspreekpunt voor ondernemend Bonaire

Op 1 augustus jl. vond plaats de statutenwijziging van de Stichting Centrum Kleinbedrijf Bonaire (CKB) waarmee het samengaan van de Stichting Centrum Kleinbedrijf Bonaire en de Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire een feit werd. De Stichting CKB gaat nu verder onder de naam: Stichting Beheer Bedrijfsfondsen Bonaire. De bestuursleden van de Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire zijn qualitate qua bestuurslid van de Stichting.

Voornaamste activiteit van de Stichting CKB betrof het bevorderen en stimuleren van het micro- en kleinbedrijf, e.e.a. met name gericht op starters als doelgroep. Deze en alle overige activiteiten van de Stichting zijn nu samengevoegd met die van de Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire en ligt de uitvoering hiervan in handen van de Kamer van Koophanden en Nijverheid Bonaire.

Met deze integratie gaat de Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire fungeren als het centrale aanspreekpunt voor ondernemers. Dit houdt in dat de bestaande ondernemers en toekomstige ondernemers naast het raadplegen van het handelsregister bij de Kamer van Koophandel ook terecht kunnen voor begeleiding, ondersteuning, informatie en alles wat te maken heeft met het ondernemerschap. Vanaf 1 augustus 2012 beschikt de Kamer ook over twee bedrijfsconsulenten, die het ondernemerschap moeten gaan stimuleren en advies- en bijstandsdiensten kunnen leveren aan de ondernemers die op Bonaire zijn gevestigd.

Voor meer informatie of voor een afspraak kunt u terecht bij de Kamer van Koophandel en Nijverheid Bonaire op Kaya Grandi 67 of bellen op 717-5595 en vragen naar een van onze bedrijfsconsulenten. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur.