Junior Rangers ontvangen donatie in de vorm van 20 nieuwe snorkel uitrustingen

STINAPA bedankt alle bedrijven, instanties, organisaties en mensen die geholpen hebben met het programma voor de Junior Rangers. Desiree Croes, coördinator van STINAPA’s afdeling Natuur en Milieu educatie, brengt, ook namens haar collega’s, dank uit naar iedereen die helpt met het vormen van jongeren via het programma van de Junior Rangers.

Met de steun van verschillende partners in onze gemeenschap is het gelukt om snorkel uitrustingen aan te schaffen voor 20 Junior Rangers.
De Junior Rangers helpen met het identificeren van vis op de koraalriffen, voeren de data in op de data base van de internationale organisatie Reef.org, helpen bij onderzoek en monitoring en bieden ook hulp aan studenten van universiteiten die op ons eiland stage komen lopen op het gebied van natuur en milieu.

Als u ook wilt bijdragen aan het Junior Rangers programma dan kunt u contact opnemen met het STINAPA kantoor 795 1915 of kunt u met een financiële bijdrage terecht bij de Maduro Curiels Bank rekening nr. 86842000 onder vermelding van: ”Donatie Junior Rangers Programma”.
Bij voorbaat dank voor alle steun.

Op de foto ziet u ACU die 20 snorkel sets van het merk Cressi heeft gesponsord, Theo Knevel, vertegenwoordiger van Cressi die gezorgd heeft voor een flink gereduceerde prijs en Divi Flamingo Beach Resort die de invoer van de snorkel sets voor hun rekening hebben genomen.