Goederen afkomstig van diefstal teruggevonden

De afgelopen dagen is de recherche druk bezig geweest om goederen afkomstig van diefstal te herleiden naar verschillende aangiften. Een man (initialen R.S.R.) is voor diefstal op heterdaad aangehouden en aansluitend is er een huiszoeking geweest in een woning aan de Kaya Niagara. Hierbij is een vrouw (initialen J.L.W.) aangehouden voor heling.

Aansluitend zijn er in woningen aan de Kaya Italia en Kaya Constancia ook huiszoekingen verricht. Hierbij is een verdachte aangehouden voor schuldheling en later heengezonden. Betrokkene blijft echter wel verdachte in het onderzoek.

In de woningen is een groot aantal goederen aangetroffen (o.a. telefoons, laptops, duikspullen, zonnebrillen, kleding, fotocamera’s) en door de politie in beslag genomen.
De recherche heeft verschillende aangevers van woninginbraak hun eigendommen kunnen tonen en tevens zijn er 55 kledingstukken van een bedrijfsinbraak teruggevonden.
Voor wat betreft de overige goederen is de politie nog bezig om te onderzoeken waar en wanneer deze zijn weggenomen, zodat ook die spullen terug kunnen naar de rechtmatige eigenaars.