Feestelijke aftrap van energie- en waterbesparingsproject

Deelnemers van de “NRG & H20 challenge” mochten op donderdag 30 mei jl. hun besparingspakket in ontvangst nemen. De zesentwintig gezinnen waren uitgenodigd voor een feestelijk Happy Hour met muziek van “Grupo Eso”.

De openingsspeech werd verzorgd door Algemeen Directeur van WEB N.V. dhr. Alfredo Koolman. Alfredo Koolman gaf aan dat WEB zich in een transformatie fase bevindt,waarbij de klant in toenemende mate centraal staat. Koolman ziet de vier maanden durende challenge als een kleine stap in de goede richting. “Ons bedrijf wil graag bijdragen aan de bewustwording met betrekking tot energie- en waterbesparing. De deelnemers hebben echter de hoofdrol, want zij vervullen een voorbeeld functie voor heel Bonaire”, aldus algemeen directeur Koolman.

Daarnaast sprak gedeputeerde Burney El Hage de aanwezigen toe. Hij feliciteerde de families met hun participatie in dit project. El Hage onderstreepte het belang van water- en energiebesparing niet alleen als een manier om kosten te verlagen, maar tevens het belang van een bewustere levensstijl.

De NRG & H2O challenge is een partnerproject van Boneiru Duradero en WEB N.V. Het besparingspakket dat de gezinnen ontvingen, werden gesponsord vanuit Boneiru Duradero en geleverd door Bon Eco Solutions. Het pakket bestaande uit 3 kwalitatieve LED lampen en 3 watersavers, heeft een waarde van ruim $100. Het energie- en waterbesparingspakket is momenteel te koop bij Leen Bakker voor een speciale actieprijs. Op deze wijze is het voor iedereen mogelijk om de water- en energierekening te verlagen!