Draag bij aan de culinaire ontwikkeling van het VMBO

De leerlingen van de SGB unit VMBO hospitality, nodigt een ieder uit om een lunch en diner te nuttigen in hun restaurant Chez Nous, aan de Kaya Nikiboko Nort/kaya Gabilan op Bonaire. Dit is vanaf dinsdag 20 november 2012 mogelijk. In het kader van de praktijklessen die de leerling moeten krijgen zou de participatie van de inwoners van Bonaire van groot belang zijn voor de verdere professionalisering van het beroep dat de leerlingen gekozen hebben.

Elke dinsdag om 18:00 uur bereidt de VMBO hospitality leerlingen een driegangen diner voor slechts 20 dollar per persoon. Dit is exclusief drank.
Er is ook de mogelijkheid om te lunchen –ook driegangen menu- voor slechts 12,50 dollar per persoon. Elke woensdag en donderdag is dit mogelijk. Dit is om 12:30 uur.

U kunt contact opnemen met juffrouw L. Rijna voor uw reservering op het telefoonnummer: (+599) 7004639. Het is van groot belang om van tevoren te reserveren. Dit is vanaf 20 november 2012 mogelijk.

Draag uw steentje bij aan de ontwikkeling van onze leerlingen door te reserveren voor een spotgoedkope lunch of spotgoedkoop diner.