Demissionair minister Henk Kamp brengt werkbezoek aan Caribisch Nederland

Demissionair minister Henk Kamp van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) brengt van 6 tot en met 11 mei 2012 een werkbezoek aan Caribisch Nederland. Bij de staatkundige verandering in 2010 is door voormalig minister Donner de afspraak gemaakt dat de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid jaarlijks naar Caribisch Nederland zal komen voor overleg.
De minister bezoekt achtereenvolgens Saba, Sint Eustatius en Bonaire, waar hij onder meer spreekt met de gezaghebbers, bestuurscolleges en eilandsraden en vertegenwoordigers van diverse organisaties.
Op Saba bezoekt Kamp onder meer het voortgezet onderwijs en het project “werkmeester”. Op Sint Eustatius staat een bezoek aan het Centrum voor Jeugd en Gezin en kinderdagverblijf de Buzzy Bees op het programma.
Op Bonaire brengt de minister een bezoek aan Kresh Kuchi Kuchi en neemt hij deel aan een openbare vergadering met de Eilandsraad.
Caribisch Nederland is geen onbekend terrein voor Kamp. Hij was van 2008 tot 10-10-10 Commissaris voor Bonaire, Sint Eustatius en Saba.