Deelname Emigratiebeurs 2013

Op zaterdag 9 februari en zondag 10 februari 2013 wordt er de Emigratiebeurs georganiseerd te Houten Nederland. Met 10.000 bezoekers is de EmigratieBeurs Europa’s grootste evenement voor emigranten, remigranten, expats, werkzoekenden, ondernemers, pensionado’s en andere landverhuizers. De EmigratieBeurs is op 12.000 m² informatie, oriëntatie en zakendoen. Ruim 150 stands in 3 beurshallen met gratis lezingen en presentaties. De EmigratieBeurs is een must voor iedereen die plannen heeft om naar het buitenland te verhuizen; tijdelijk of permanent. Plannen om elders te wonen, werken, studeren of te ondernemen. Dit zijn de 4 hoofdthema’s van de Emigratiebeurs.

• Houdt u zich bezig met het begeleiden van emigranten en remigranten naar hun nieuwe woon-
en werkomgeving?
• Biedt u woningen of bedrijfsruimtes aan?
• Zoekt u invulling van uw vacatures?
• Begeleidt u emigranten of remigranten bij het opzetten van een nieuw bedrijf?
• Biedt u studenten informatie over studeren of stage lopen?

Dan is de EmigratieBeurs 2013 en het Paviljoen “Bestemming Bonaire”voor u hét platform om succesvol en interactief in contact te komen met de jaarlijks groeiende groep van 133.000 vertrekkende (r)emigranten. Vanuit Bonaire wordt de deelname georganiseerd door de Kamer van Koophandel en Nijverheid. Doelstelling van dit initiatief is om een impact te maken als ‘bestemming Bonaire’ en Bonaire op de kaart te zetten als de (r)emigratie bestemming bij uitstek.
De kosten voor deelname aan de emigratiebeurs bedraagt tot 15 december US$ 1450,- excl. reis en verblijfskosten. Na 15 december zal de prijs stijgen met US$250,-. Voor meer informatie kunnen feintresseerden contact opnemen met dhr. Shendrich Obispo via e-mail: Shendrich@kvkbonaire.com of telefonisch: 717-5595 ext 5007 of mob: 795-1957.