Bonhata werknemer en supervisor van het 3e kwartaal bekend

Op donderdag 18 oktober hebben de leden, bestuursleden, medewerkers en genodigden van BONHATA zich verzameld bij Kontiki Beach Bonaire voor de Member Social van de 3e kwartaal van 2012. Dit driemaandelijkse evenement geeft een kans aan BONHATA leden om samen te komen en te netwerken. Daarnaast is het een moment om de werknemer en supervisor van het kwartaal in de schijnwerpers te laten staan.

ENNIA
Op deze avond werden de gasten uitgenodigd om een borrel te drinken met het team van ENNIA. ENNIA is sinds kort lid van BONHATA en heeft een pensioen plan ontwikkeld dat aansluit aan de behoeften van de werknemers in de toeristische sector op Bonaire. ENNIA heeft gebruik gemaakt van deze gelegenheid om een hun nieuwe product te introduceren en te netwerken met mede BONHATA leden.

Werknemer van het 3e kwartaal
Hertha Pietersz van Captain Don’s Habitat werd uitgekozen tot werkneemster van de 3e kwartaal 2012. De motivatie: Hertha is een zeer betrouwbare werkneemster en is verantwoordelijk voor de schoonmaak en onderhoud van de kantoren, toiletten en de conferentiezaal. Ze kan haar werk goed inplannen en zorgt ervoor dat de conferentiezaal altijd klaar is voor de volgende reservering. Hertha is een zeer goede werkneemster om in het team te hebben, en is boven alles betrouwbaar. Claire Sealy, Hotel Manager van Captain Don’s Habitiat is blij om Hertha in haar team te hebben.

Medegenomineerden in deze categorie waren Maxim van Dortmondt van Bonaire Affair en Nelson Nicolaas van Divi Flamingo Beach Resort & Casino.

Supervisor van het 3e kwartaal
Roan Jaspars van Kiteboarding Bonaire won de Supervisor van het 3e kwartaal 2012 Award. Roan introduceerde de Kite Boarding sport op Bonaire. De sport is momenteel een van de snelst groeiende sporten op het eiland. Roan runt een succesvolle Kiteboarding school op Atlantis Beach dat veiligheid en milieubewustzijn combineert. Een waar voorbeeld van een “groene” sport die zelfs Olympische erkenning in 2016 zal krijgen. Roan als eigenaar van Kiteboarding Bonaire verdient deze erkenning voor al zijn inspanningen voor de sport op ons eiland. Freek Hoving heeft namens Roan de award in ontvangst genomen.

Diana Thomas van Maduro & Curiel’s Bank Bonaire was ook genomineerd in deze categorie.

De winnaars gaan verder in BONHATA’s verkiezing tot medewerker en supervisor van het jaar 2012, en maken kans om genomineerd te worden voor de Caribbean Hotel and Tourism Association’s Employee en Supervisor van het jaar.
Stars of the Industry

De Werknemer van het Jaar 2011, Anthony Angila van Maduro & Curiel’s Bank Bonaire en de Supervisor van het Jaar 2011, Cornelia Felida van InselAir waren ook aanwezig op het evenement. Beide winnaars zijn onlangs in Aruba geweest om deel te nemen aan het “Stars of the Industry” programma. Anthony en Cornelia hebben meegedaan aan een driedaags programma en hebben de kans gekregen collega’s en mensen uit hun industrie op Aruba te ontmoeten. Cornelia Felida deelde haar ervaringen en was dankbaar voor BONHATA voor deze geweldige kans.
Dankwoord.
BONHATA wil de Aruba Hotel and Tourism Association samen met haar leden en Tiara Air Aruba bedanken voor hun bijdrage in de Stars of the Industry programmma. BONHATA feliciteert alle genomineerden en winnaars en bedankt iedereen die aanwezig was voor de geweldige avond.