BONHATA benadrukte het belang van toerisme tijdens Studie- & Beroepenmarkt

De Bonaire Hotel and Tourism Association, BONHATA, was op zaterdag 17 november aanwezig bij de 9e Studie- & Beroepenmarkt, die werd georganiseerd door de SGB en Fundashon Ban Boneiru Bèk. BONHATA ondersteunt het belang van goed onderwijs, als belangrijke pijler van de vorming van onze jeugd voor de toekomst van onze gemeenschap. Toerisme is de belangrijkste economische sector van Bonaire die verantwoordelijk is voor meer dan 80% van de economische activiteiten op Bonaire. BONHATA heeft deze boodschap onder de jonge bezoekers van de beurs wederom benadrukt.

BONHATA vertegenwoordigt meer dan 80 leden, die een goede afspiegeling zijn van de gevestigde bedrijven op Bonaire. Het element dat hen verbindt is de erkenning van het belang van het toerisme voor ons allemaal. BONHATA onderkent dit belang en heeft daarom een Onderwijs Commissie in het leven geroepen om aandacht te besteden aan dit onderwerp. De commissie heeft als belangrijkste doel het bewustzijn en het belang van het toerisme en onderwijs te bevorderen en verhogen onder haar leden en de Bonaireanse gemeenschap. In het komende jaar zal aandacht worden gegeven aan lokale initiatieven die het onderwijs stimuleren. Daarnaast zal de vereniging inspelen op de activiteiten van de Caribbean Hotel and Tourism Association (CHTA); zoals het uitgebreide beursaanbod van de Education Foundation en de Taste of the Caribbean, een culinaire wedstrijd in de regio.

Namens haar leden wil BONHATA de SGB, Fundashon Ban Boneiru Bèk en de partners en sponsors van dit evenement bedanken voor een geweldige dag vol inspiratie. BONHATA ondersteunt en juicht hun inzet voor het onderwijs en de jeugd van Bonaire toe.