BONHATA aanwezig bij DEMA in Las Vegas

De Bonaire Hotel and Tourism Association, BONHATA, is deze week aanwezig op de DEMA Show in het Sands Expo in Las Vegas, Nevada. DEMA is een van de belangrijkste beurzen voor Bonaire. BONHATA vertegenwoordigt al meer dan tien jaar haar leden en Bonaire tijdens DEMA. De DEMA Show wordt geproduceerd door DEMA, The Diving Equipment & Marketing Association. DEMA brengt honderden exposanten bij elkaar waaronder de grootste fabrikanten van duikapparatuur, reisbestemmingen, watersportkleding, en aanverwante diensten. Er zijn ook DEMA gesponsorde seminars over de huidige stand van zaken in de industrie en economische actualiteiten, daarnaast ook seminars gesponsord door exposanten en duiktraining vertegenwoordigers.

BONHATA zal haar meer dan 80 leden vertegenwoordigen en de producten en diensten van haar leden tentoonstellen waaronder accommodaties, restaurants, winkels, auto- en scooterverhuur bedrijven, duik- en touroperators, aanbieders van activiteiten en andere aanverwante toeristische bedrijven op het eiland Bonaire. BONHATA, opgericht in 1980, staat al meer dan drie decennia op de bres voor de toeristische sector op Bonaire. Haar missie: ” Het bevorderen, ondersteunen en stimuleren van onze leden door middel van samenwerking met één verenigde stem “.

BONHATA keert dit jaar terug naar DEMA met een sterkere aanwezigheid, uitbreidend op www.ilovebonaire.com, het oord van BONHATA leden. Hiermee herbevestigt de vereniging de boodschap aan haar leden, en draagt bij aan haar strategische plannen en marketing visie. BONHATA zal gebruik maken van deze gelegenheid om relaties met belangrijke partners uit de industrie te vernieuwen en te versterken en ervoor te zorgen dat haar leden en Bonaire, hun verdiende ogenblik in de schijnwerpers krijgen. BONHATA staat volledig achter de missie van DEMA; om duurzame groei in veilige recreatief duiken en snorkelen te bevorderen en wederzijds de onderwaterwereld te beschermen. BONHATA is van mening dat er geen andere plaats in het Caribisch gebied is dat dit principe beter belichaamt dan Bonaire. BONHATA is trots om haar leden te vertegenwoordigen tijdens dit groot evenement.