Bonaire verwelkomt top New Jersey reisagenten

fam-trip-usaTourism Corporation Bonaire (TCB) en een verscheidenheid van “tourism stakeholders” hebben een groep van negen top New Jersey reisagenten op een fam-trip naar het eiland gehost, 10-14 december 2016. Deelnemers van de groep hebben sterke Caribische boeking achtergronden, bezitten van multi eiland kennis en hebben veel ervaring bij het veiligstellen van mid-high-end verkoop.

Het doel van de reis was om de United Airlines Newark-Bonaire non-stop-service verder te ondersteunen en helpen bij het genereren van meer lokale Newark passagiers in de New Jersey / New York City gebied. Diane Curtis, Bonaire’s New Jersey vertegenwoordiger, begeleidde de groep op het eiland. De reisagenten bezochten meer dan 10 hotels voor site inspecties, dineerden in een aantal toprestaurants, deden mee aan een noordelijke en zuidelijke eiland tour, en deden een snorkel en zonsondergang trip.

De reisagenten waren zeer onder de indruk met wat Bonaire aan te bieden heeft en hadden alleen positieve feedback over het eiland. Reisagent Marge Vain zei, “Ik heb genoten van de ontspannen en ongedwongen sfeer van het eiland. Het was een beetje zoals terug gaan in de tijd. De kleur van het water was ongelooflijk.”

“Het was een zeer aangename reis,”merkte reisagent Marge Vain. “De mensen op Bonaire zijn super vriendelijk, en er is zo veel te doen rond het eiland voor de jongere en oudere generaties.”

“Ik genoot van de rust”, aldus reisagent Reshma Amin. “Ik was altijd onder de indruk dat Bonaire alleen voor duikers geschikt was. Na het touren van het eiland en het zien van de cultuur en geschiedenis, er is veel dat men kan doen tijdens hun vakantie op dit prachtige eiland.”

TCB wilt iedereen bedanken van de prive sector die hebben deelgenomen aan het sponsoren van deze reis en gratis diensten hebben verleend aan de persgroep:

Eden Beach Resort, Plaza Beach Resort All Inclusive, Bellafonte Luxury Oceanfront Hotel, Divi Flamingo Beach Resort & Casino, Sorobon Beach Resort, Marriott Courtyard Bonaire, Belmar Oceanfront Apartments, Caribe Watersport, Spice Beach Club Restaurant, the Cadushy Distillery, Magazina di Rei, Harbour Village Beach Club, Bonaire Oceanfront Apartments, Terramar Apartments, Buddy Dive Resort, Sand Dollar Condominiums, Den Laman Condominiums, Rum Runners Restaurant, Captain Don’s Habitat en La Placita.