Bonaire Toeristenbureau reikt Gouden Flamingo uit op Vakantiebeurs

Groepfoto_Vakantiebeurs2017_uitreiking_Onder grote belangstelling heeft Rene Lipmann van DUIKEN Magazine dinsdag 10 januari uit handen van Roger Davids (Bonaire Toeristenbureau) de Gouden Flamingo 2016 ontvangen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of bedrijf die in het afgelopen jaar veel heeft betekend voor de marketing en promotie van het eiland Bonaire. “Duiken magazine heeft als marktleider diverse nieuwe marketing kanalen geopend voor Bonaire.” complimenteerde Davids de winnaar. Dankzij deze inspanningen bereikt Bonaire niet alleen de traditionele duiker, maar ook een grote groep duikliefhebbers, die zich online oriënteert op interessante duiklocaties, zoals de 54 bijzondere kantduikplekken op Bonaire.

Het Roze Ei, de aanmoedigingsprijs, ging dit jaar naar O’Neill. Het Bonaire Toeristenbureau heeft met dit wereldberoemde surfmerk een aantal opvallende marketingacties op stapel staan. Tyrone Smit nam de prijs in ontvangst.

De uitreiking vond onder grote belangstelling plaats tijdens de jaarlijkse vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht. Airlines, touroperators, reisagenten, media en andere geïnteresseerden waren hiervoor naar de Bonaire-stand gekomen.