Belastingdienst Caribisch Nederland en Belastingconsulenten werken samen gedurende HUBA campagne

HUBA staat voor Hulp Bij Aangifte. Ook dit jaar organiseert de Belastingdienst Caribisch Nederland weer een HUBA campagne.
Net als vorig jaar zal er in samenwerking met de Vereniging Van Administratiekantoren en Belastingconsulenten BES (VVAB), een HUBA zaterdagochtend georganiseerd worden.

Tijdens de HUBA campagne verzorgt de Belastingdienst op Bonaire een maand lang hulp bij het juist invullen van de aangifte Inkomstenbelasting 2012. De HUBA campagne wordt op Bonaire, Saba en St. Eustatius georganiseerd in de periode van 4 maart t/m 28 maart 2013.

Daarnaast worden er in samenwerking met de Vereniging Van Administratiekantoren en Belastingconsulenten BES (VVAB), een HUBA zaterdagochtend georganiseerd. Dit is speciaal voor de groep mensen die op werkdagen geen kans zien om deel te nemen aan de HUBA campagne, én een inkomen genieten dat in totaal lager is dan USD 15.000 bruto per jaar. Ondernemers zijn uitgesloten van deelname.

Op zaterdag 23 maart kunt u hiervoor van 9.00 tot 13.00 uur terecht bij het Belastingkantoor te Kralendijk.

De Belastingdienst is erg blij met de medewerking van de VVAB. De belangrijkste motivatie voor de VVAB is het sociale aspect aan deze campagne (wij zijn allen medeverantwoordelijk voor het welzijn van de samenleving). De VVAB draagt op deze manier graag een steentje bij.

Wenst u meer informatie? Op het kantoor van de Belastingdienst liggen er folders voor u klaar in het Papiaments en Nederlands. Hierin staat ook wat u mee moet nemen wanneer u gebruik wenst te maken van de hulp bij aangifte.