BBE gaat samenwerking aan met Aruba

De Bonaire Business and Employers Association (BBE) heeft als vervolg op de onlangs ondertekende samenwerkingsovereenkomst met de Vereniging van Midden Klein Bedrijf Nederland (MKB) nu ook een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de Aruba Trade and Industry Association (ATIA). De overeenkomst werd op 31 juli jl. ondertekend door BBE voorzitter de heer Albert (Mocky) Arends en de heer Ronald van Trigt van de Aruba Trade and Industry Association (ATIA).

ATIA is de grootste werkgeversvereniging van Aruba en vertegenwoordigt ondernemingen van verschillende omvang uit verschillende sectoren in het Arubaanse bedrijfsleven. ATIA wordt beschouwd als de stem van de ondernemers en zakelijke wereld op Aruba.

De samenwerkingovereenkomst tussen BBE en ATIA heeft als doel de economische en industriële groei en activiteiten te bevorderen op beide eilanden met name betrekking hebbend op de private sector. Zo kan er belangrijke informatie uitgewisseld worden over bijvoorbeeld het investeringsklimaat op Aruba en Bonaire. Dit geeft de mogelijkheid aan zowel Bonairiaanse en Arubaanse ondernemers om samenwerkingsverbanden aan te gaan hetgeen een postieve bijdrage zal leveren aan de economische ontwikkeling op beide eilanden.

De voorzitter van BBE, de heer Albert (Mocky) Arends spreekt zijn tevredenheid uit over deze positieve gebeurtenis waarbij het samenwerkingsverband tussen de twee partijen een belangrijke rol zal spelen bij de verdere economische vooruitgang op Bonaire.
BBE kan bereikt worden via: info@bonairebe.com, Website: www.bonairebe.com