Ban Boneiru Bèk gaat naar de carrièrebeurs in Rotterdam

Stichting Ban Boneiru Bèk staat op 19 mei aanstaande op de carrièrebeurs in Rotterdam. Dit recruitment evenement in het W.T.C. van Rotterdam biedt bedrijven en andere instellingen de mogelijkheid om in contact te komen met professionals met affiniteit voor onze eilanden. Het evenement is gericht op zowel professionals die willen terugkeren naar hun eiland als studenten en pas afgestudeerden die zich alvast willen oriënteren op de Dutch Caribbean arbeidsmarkt. Het is de bedoeling dat de bezoeker van dit evenement een beter beeld krijgt van de carrièreperspectieven die de eilanden te bieden hebben.

Ban Boneiru Bèk gaat naar dit recruitment evenement omdat de stichting zo in direct contact komt met goed opgeleide professionals uit onze regio.
Tevens wil Ban Boneiru Bèk de kans aangrijpen om de vacatures die nu op haar site staan onder de aandacht te brengen van (toekomstige) professionals. Dat biedt aan (toekomstige) professionals de mogelijkheid een goede indruk te krijgen van vacatures op Bonaire.

Voor de adverteerder op de site is deze beurs een extra mogelijkheid om de door hun gevraagde professional sneller te kunnen vinden. Deze service aan adverteerders op de site van Ban Boneiru Bèk is geheel gratis. Meer informatie over de beurs kunt u vinden op www.fredexpo.com. Voor het aanmelden van vacatures die Ban Boneiru Bek gratis mee wil nemen naar de beurs kunt u contact opnemen via e-mailadres hr@banboneirubek.com