Arbeidsrechtseminar van Bonhata voor haar leden

Op dinsdag 30 oktober hebben de leden van de Bonaire Hotel and Tourism Association, BONHATA, zich verzameld bij Captain Don’s Habitat voor een Arbeidsrechtseminar gepresenteerd door VanEps Kunneman VanDoorne. Het seminar “Prevention is better than cure ” werd gepresenteerd door Kimberley de l’Isle, Thies Leijsen en Sophie van Lint. Tijdens het seminar werden er een aantal industriegerelateerde onderwerpen die onder het arbeidsrecht vallen gepresenteerd, de nadruk werd gelegd op de verschillende contractvormen, evenals regels en voorschriften binnen het bredere kader van de wetten die specifiek van toepassing zijn op de BES-eilanden.

Het seminar werd goed bezocht door BONHATA leden en het publiek maakte dankbaar gebruik van de mogelijkheid om meer informatie over het onderwerp te krijgen, hetgeen resulteerde in een zeer interactieve sessie. Dit seminar maakt deel uit van een reeks van workshops en seminars georganiseerd door BONHATA in het kader van het delen van kennis met haar leden op verschillende gebieden zoals onderwijs, milieu, product development, recht en financiën.
BONHATA, opgericht in 1980, staat al meer dan drie decennia op de bres voor de toeristische sector op Bonaire. De vereniging, met zijn meer dan 80 leden, heeft als missie: ” Het bevorderen, ondersteunen en stimuleren van de leden door middel van samenwerking met één verenigde stem “.

VanEps Kunneman VanDoorne gebruikte haar deskundigheid als toonaangevende advocatenkantoor in Caribisch Nederland. Al meer dan 75 jaar leveren ze hoogwaardige juridische oplossingen aan bedrijven, overheden en particulieren.
BONHATA bedankt alle aanwezige leden, en in het bijzonder het team van VanEps Kunneman VanDoorne voor hun samenwerking. Voor meer informatie over arbeidsrecht en zakendoen op Bonaire, kunt u terecht op www.doingbusinessdutchcaribbean.com / bonaire of contact opnemen met uw lokale VanEps Kunneman VanDoorne kantoor. Wilt u ook deelnemen aan toekomstige BONHATA seminars en workshops, neem dan contact op met BONHATA en ontdek hoe u ook lid kan worden.