25 jaar FCA Chirino Memorial Dental Clinic:’Met de technologie in dienst van de klant

’25 jaar is een heel leven en patiënten die geloven in orale en tandheelkundige verzorging hebben het mogelijk gemaakt voor ons om dat leven te vervullen’. Dat zegt tandarts Dr. Percy Chirino terugkijkende op de 25 jaren van zijn FCA Chirino Memorial Dental Clinic, de gegeven behandelingen en het werken aan de algemene bewustwording van het belang van tandheelkunde en mondverzorging.

De afgelopen 25 jaren kan worden gezien als een vooruitgang bij patiënten en anderen die gebruik hebben gemaakt van de met de tijd gaande tandheelkundige behandelingen, terwijl men ook kan zien dat steeds meer mensen bewust zijn van hun orale gezondheid.

Dr. Percy Chirino die begonnen was met de kliniek blikt tevreden terug. De kliniek is nu compleet gerenoveerd en de service is beter dan ooit.
“Het was een uitdaging om bij te blijven met de tijd en gebruik te maken van de meest recente kennis en beschikbare tandheelkundige technologie. Dit alles met het oog op de patiënt en zijn belangen. In onze kliniek moet technologie ten dienste zijn van de patiënt en niets anders. Ons doel is om te staan voor kwaliteit, garantie en service om te voldoen aan onze missie en visie’.

Verder zei Dr. Chirino dat ze de economische ontwikkelingen volgen en hoe die samen met de technologie hand in hand gaan, om zo klanten beter te bedienen.
‘We werken met mensen en niet met machines’, observeerde dr. Chirino.
‘Het upgraden, de reorganisatie en verbeteringen geven aan hoe serieus we zijn met wat we voor onszelf willen en willen geven aan de gemeenschap van Bonaire. Onze klanten merken het ook, want ons team is gemotiveerd en blijft zich professionaliseren om de beste service te geven aan elke patiënt.

Manager van de Maduro en Curiel’s Bank in Bonaire, Leonard Domacasse was blij met dit project. ‘Onze bank heeft volledige steun verleend aan dit project, niet alleen omdat het een goed project is, maar ook omdat het een project is van een van onze lokale mensen’.

Gedeputeerde van volksgezondheid Silvana Serfilia was onder de indruk van de vernieuwde faciliteit. Ze vindt een faciliteit als deze heel belangrijk voor Bonaire.
‘Onze mensen verdienen dit omdat onze gemeenschap bewust moet zijn van het belang van tandheelkundige zorg als onderdeel van de algemene volksgezondheid. Dat is de reden waarom we een tandheelkundige zorg bewustmakingsprojecten hebben en een faciliteit zoals deze klopt met waar we naar werken in de toekomst van Bonaire ‘, aldus de gedeputeerde.

Dr. Chirino heeft bewust gekozen voor een eenvoudige 25 jaar herdenking en om de tijd te nemen om terug te kijken naar hoe de gemeenschap van Bonaire hem de kans gaf om hun van dienst te zijn.
Voor meer informatie over de ontwikkelingen binnen FCA Chirino Memorial Dental Clinic kan contact worden genomen via e-mail met chirinodentalclinic@gmail.com, tel. (599) 717-8106 of bezoek de FCA Chirino Memorial Dental Clinic pagina op facebook.